Vrijwilligerswerk – Een muzikale ster

Maak kennis met Noa, 15 jaar oud en één van onze jongste vrijwilligers in de Hanzeborg. Toen Noa augustus 2018 informeerde naar vrijwilligerswerk, wilde ze eigenlijk maar één ding: op de concertpiano spelen in de hal. Ze kreeg van haar moeder de keuze, of een bijbaantje of vrijwilligerswerk. De keuze voor Noa was makkelijk gemaakt.

“Er was zelfs iemand die zei: jij moet wel heel gelukkig zijn, als je zo mooi kan spelen”.

Noa zit op het atheneum en is lid van het junior symfonisch orkest. Vanaf haar 7de jaar speelt ze piano en dat ze het goed kan, blijkt wel uit de vele en mooie reacties als ze speelt in de Hanzeborg. Een trotse Noa: “Er was zelfs iemand die zei: jij moet wel heel gelukkig zijn, als je zo mooi kan spelen”. Haar toekomstplannen? Na het atheneum wordt het of het conservatorium of een HBO opleiding muziektherapie. Binnenkort loopt Noa mee met onze muziektherapeute Annemieke. Daar kan ze al haar vragen kwijt en kan ze alvast een kijkje in de keuken nemen.

Noa speelt tijdens de even weken op maandag van 15.30 tot 16.30 uur in de hal van de Hanzeborg. Ga vooral een keer luisteren.

Werken als vrijwilliger

Vrijwilliger in de zorg?

De kleine dingen in het leven, kunnen zorgen voor het grote geluk. Samen een potje schaken, samen een wandeling maken, samen een stukje fietsen, samen een spelletje spelen of samen een museum bezoeken. Klik op de onderstaande link voor een overzicht van de openstaande vacatures.

Vrijwilliger in de zorg