Werken in de zorg in Flevoland

Zowelwerk organiseert samen met de gemeente Lelystad en het UWV een informatiebijeenkomst over werken in de zorg in Lelystad. De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die vanwege het faillissement van MC IJsselmeerziekenhuis op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Heeft u niet bij het ziekenhuis gewerkt maar bent u wel geïnteresseerd en wilt u meer weten over werken in de zorg? Ook dan bent u van harte welkom.

Kom in contact met werkgevers in de zorg

Het programma start donderdag 7 februari om 16:15. De middag wordt geopend door John van den Heuvel, wethouder Werk en Inkomen van de gemeente Lelystad. Er zullen diverse werkgevers in de zorg aanwezig zijn. U kunt dus direct in contact komen met potentieel nieuwe werkgevers en gelijk uw vragen stellen over openstaande vacatures en opleidingstrajecten. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig.

U dient zich wel voor deze dag op te geven. Dit kunt u doen door op de onderstaande link te klikken en het intakeformulier in te vullen.

 

Informatiebijeenkomst werken in de zorg

 

Werken bij Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie die meegaat met de tijd en een heldere en eigentijdse visie heeft op zorg en welbevinden: de cliënt centraal, flexibel en respectvol naar onze cliënten en kleinschalig in de uitvoering. Wij zijn geen doorsnee zorginstelling maar maken het verschil voor onze cliënten. Om het voor onze cliënten nog beter te maken zien wij mogelijkheden, geen beperkingen. We geven onze enthousiaste medewerkers daarvoor de ruimte en treden desnoods buiten de gebaande paden.

Invoelend, Ruimte en Lef

Het onderscheidende van Woonzorg Flevoland zit ‘m in drie woorden: Invoelend, Ruimte en Lef. Invoelend omdat persoonlijk contact bij ons vanzelfsprekend is. De persoonlijke maat, voor iedereen. Bij Woonzorg Flevoland hebben medewerkers ruimte om initiatief te tonen, ideeën te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Ruimte om buiten begane paden te treden en het heft in eigen hand te nemen om samen tot het beste te komen. Lef omdat wij durven te doen. Bij ons zijn de lijnen kort en houden wij het persoonlijk.  De cultuur binnen Woonzorg Flevoland is informeel en open. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk.

Vacatures in de zorg

Wij hebben diverse interessante vacatures openstaan, in zowel Almere als Lelystad.

Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar:

Klik op de onderstaande link om naar het overzicht van alle openstaande vacatures te gaan.

Openstaande vacatures bij Woonzorg Flevoland

 

Samen zorgen voor de mensen, altijd de mensen