Samen topfit?

Fit het nieuwe jaar in?

Misschien heb jij wel het goede voornemen om in het nieuwe jaar meer te sporten? Misschien ben je wel op zoek naar de motivatie om dit ook echt te doen? Laten we elkaar dan als collega’s onderling motiveren en fit het nieuwe jaar ingaan!

Scrol naar beneden om je aan te melden, meedoen is voor de eerste sessies gratis!

Samen Topfit!

Hoewel onze innovatiemanager – Marijn Koelemij – fitter dan fit is, laten we het toch liever aan een professional over. Gerjan Gosselink van Topfit zal de groepstrainingen geven. Gerjan heeft ons verzekerd dat de training op maat is en voor iedereen geschikt is, hoe goed (of slecht) je conditie ook is.

Gerjan Gosselink van Topfit

”Ik ben Gerjan Gosselink, werkzaam als leefstijlcoach en groepstrainer bij Topfit Fysiotherapie. Ik geef verschillende soorten groepstrainingen in het water, buiten en in de zaal en werk hierbij met veel verschillende niveaus. 

 Vanaf 7 januari zal ik ook voor WZF groepstrainingen verzorgen! Deze groepstrainingen zullen, afhankelijk van het weer, binnen of buiten plaatsvinden. Tijdens de trainingen werken we aan uithoudingsvermogen en kracht in het hele lichaam, we werken tijdens de trainingen voor een groot deel met het eigen lichaamsgewicht. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen! Het enige dat je nodig hebt is sportkleding, een flesje drinken en een handdoek of matje om oefeningen op te doen. 

Ik heb er erg veel zin in en ik hoop dat jullie dat ook hebben! Tot 7 januari!”

Gerjan

Praktische informatie

Wanneer:                     7, 14, 21 en 28 januari – 4, 11, 18 februari

Tijd:                              Altijd op een maandag tussen 16:45 tot 17:45

Locatie:                        Verzamelen bij de Hanzeborg

Kosten:                         Geen

 

Samen fit, meld je aan!

Laat je gegevens achter. Marijn neemt dan contact met je op.

 

*De groepstraining is alleen voor medewerkers van Woonzorg Flevoland.