We zijn op zoek naar jouw feestgroet!

Velen handen, maken licht werk

Leuk om te zien wat er ontstaat. Samen het Challenge-Up programma, verschillende enthousiaste collega’s, scholen de Steiger, Aeres, de Wingerd, en zelfs een school in Urk komen we steeds dichter bij de 2.500 kerstkaarten! Alleen door goed samen te werken gaat ons dit lukken. Het is leuk om te zien dat deze partijen zo enthousiast reageren en echt wat voor een ander willen betekenen. Wij zijn in ieder geval ontzettend dankbaar.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Door bijvoorbeeld in de klas van je zoon of dochter kaarten in te laten vullen? Scrol dan naar beneden en vul het formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De rijdende brievenbus

Aanstaande zaterdag tref je ons in het centrum van Almere. Tijdens deze dag willen we zoveel mogelijk kerstkaarten verzamelen. Ook volgende week woensdag zijn we in het centrum te vinden. Onze bewoners en cliënten ontvangen dit jaar niet alleen een handgeschreven kaartje, maar het is ook een mooie gelegenheid om op een ludieke manier aandacht te besteden aan eenzaamheid onder ouderen.

Want wist jij bijvoorbeeld dat er in Nederland 200.000 ouderen zijn die de feestdagen helemaal alleen doorbrengen?

De rijdende brievenbus

We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

We zijn al een heel eind op weg, maar we zijn er nog niet. Inmiddels hebben we ruim 1.200 kaarten verzameld. Nog ruim 1.000 te gaan. We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Ben jij- of ken jij een school die misschien wel mee wil doen? Misschien wel de voetbalclub? Of heb je nog een ander goed idee? Vul dan het onderstaande formulier in.

We zijn al goed op weg!

[contact-form-7 404 "Not Found"]