Zorginnovatie is…

Zorginnovatie is…

Ontwikkelingen op technologisch gebied gaan razend snel. Soms gaan ze zo snel dat het lastig is deze ontwikkelingen bij te houden, laat staan om ze voor te blijven.

Woonzorg Flevoland wil graag alle beschikbare kennis over zorg – zorgtechnologie in het bijzonder – delen zodat we deze kennis met elkaar maximaal kunnen inzetten voor de beste zorg richting onze cliënten en bewoners.

Techniek en zorg

Technologie en zorg lijken soms twee verschillende werelden, toch zien we dat er steeds meer technologie ingezet wordt in de zorg: slimme robots, medicatiecontrole op afstand en beeldschermzorg zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

Wij zijn op continue op zoek naar ideeën en zijn we zijn heel dankbaar met jouw input. Jij bent de zorgprofessional, jij vangt als eerste de signalen op van collega’s en cliënten. Zorginnovatie moet vooral ondersteunend zijn in jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarom doen we graag een beroep je. We willen je twee korten vragen stellen.

Hoe denk jij over zorginnovatie?

Wij zijn erg benieuwd hoe jij tegen zorginnovatie aan kijkt. Daarom willen we je vragen de twee onderstaande vragen in te vullen. Goed of fout bestaat niet. Alvast bedankt voor je input!

[contact-form-7 404 "Not Found"]